fbpx
Snel navigeren

Bus

Busreizen Nederland

Onbezorgd met de bus naar Shockerz? Onze partner Eleven Travel helpt jou hier graag bij!

Kies een opstapplaats bij jou in de buurt, vraag een eigen opstapplaats aan of organiseer een eigen busreis als je met een grote groep bent.

Voor groepen hebben zij leuke beloningen, zoals gratis bus- en/of entreeticket(s).

Ga voor meer informatie naar de website van Eleven Travel!

Busreizen overige landen

Eigen bus aanmelden

Ben je van plan om zelf een busreis te organiseren naar Shockerz? Dat is mogelijk. Hiervoor sturen we je graag door naar de contactpagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is de busmaatschappij, het aantal personen, de aankomsttijd en of de bus tijdens het event zal blijven staan.

Openbaar vervoer

Trein

Er rijden verschillende treinen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier vertrekken er aan de VOORKANT van het station verschillende pendelbussen naar het Autotron. Bekijk voorafgaand aan het evenement goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier rekening mee!

Pendelbus

Kom je met het openbaar vervoer naar Shockerz? Er rijdt een speciale pendeldienst van Eleven Travel die je van en naar het evenement brengt. De pendelbussen vertrekken vanaf de VOORKANT van het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Ga naar de Eleven Travel tent t.h.v. bus sluis A.

De kosten voor een retour zijn €15 in de voorverkoop. Je kan ook ter plaatse nog een ticket kopen in de bus.

De bussen rijden ongeveer elke 15 minuten van het station naar Shockerz tussen 12:00 uur en 15:45 uur en van het evenement naar het station van tussen 22:00 uur en 00:45 uur.

Parkeren

Routebeschrijving

Shockerz wordt gehouden bij het Autotron in ‘s-Hertogenbosch. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen. Vanaf de A2 arriveer je binnen enkele minuten bij het evenement.

Parkeertickets

Parkeertickets voor Shockerz kosten €13 via onze Ticketshop of €15 tijdens het event. Zorg dus dat je van tevoren online een parkeerticket koopt.

Kiss & ride

Tijdens Shockerz is er speciale kiss & ride terrein om mensen af te zetten. Volg hiervoor de kiss & ride borden.

Taxi

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens Shockerz. Deze staan aan de straat voor de locatie Autotron. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen aan te houden.