fbpx

Algemeen

Locatie

Shockerz vindt plaats in het Autotron. Het exacte adres is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen

Datum & tijden

Shockerz vindt plaats op zaterdag 14 december 2024, van 12:30 tot 00:00 uur.

Kom je iets later? Geen probleem, je kunt zeker tot 20:00 naar binnen. Daarna zullen de deuren sluiten.

Minimumleeftijd

Shockerz is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hier zijn geen uitzonderingen op. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, hier kan namelijk om gevraagd worden bij de ingang.

Travel

Travel mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om naar Shockerz te reizen. Lees deze informatie goed en kies jouw vervoersmiddel via de travel pagina.

Tickets

Ticket personalisatie

Ben jij vergeten om jouw tickets te personaliseren of heb je een ticket van iemand overgenomen? Personaliseer je tickets dan hier.

Parkeren

Parkeertickets voor Shockerz kosten €13 via onze Ticketshop of €15 tijdens het event. Zorg dus dat je van tevoren online een parkeerticket koopt.

Een dag voor het event kun je online geen parkeertickets meer kopen. Natuurlijk zijn deze bij het event zelf nog wel verkrijgbaar!

Pendelbus

Retourtickets voor de pendelbus kunnen van tevoren aangeschaft worden. Dit kun je doen via de officiële ticketshop. Een retourticket kost slechts € 15,00-.

De pendelbus vertrekt vanaf de VOORKANT van ‘s-Hertogenbosch Centraal Station, waar alle stadsbussen zich bevinden.

De bussen rijden elke 20 minuten van het station naar Shockerz tussen 12:00 – 16:00 en van het evenement naar het station van 22:00 – 01:00.

Uitverkocht / deurverkoop

Shockerz verkocht voorgaande jaren altijd ver van tevoren uit! Indien Shockerz niet is uitverkocht, zullen er kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

 

Gestolen

Is je ticket gestolen? Dan dien je contact op te nemen met Paylogic via customerservice@paylogic.nl. Vermeld je bestelnummer en voeg je betaalbewijs toe. Paylogic kan je nieuwe tickets opsturen en de oude blokkeren.

Printen & mobiel

Je kunt je ticket zowel via print als mobiel laten scannen. Wanneer je kiest voor printen, doe dit dan op A4-formaat. Het is niet nodig om dit in kleur te doen. Wil je je tickets laten scannen vanaf je telefoon? Zorg er dan voor dat je helderheid op maximaal staat.

Faciliteiten

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig tijdens Shockerz. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan. De huur van een e-locker bedraagt €8,50.

Eten & drinken

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het eten en drinken tijdens Shockerz. We bieden een uitgebreide selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen.

Munten / tokens

Tijdens Shockerz kun je munten zowel pinnen als met cash betalen.

Gehoorbescherming

Hear the Music, Protect your Ears

Wees zuinig op je oren! Bij muziek boven de 87dB is het slim om oordoppen met een speciaal muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog steeds praten met de mensen om je heen én bescherm je niet geheel onbelangrijk je gehoor.

Nog niet in het bezit van een paar kwalitatieve gehoorbeschermers? Tijdens Shockerz zijn PartyPlug oordoppen van Alpine verkrijgbaar bij de Alpine stand. Deze zitten super comfortabel en zijn herbruikbaar, dus beschermen je oren niet alleen tijdens Shockerz, maar ook tijdens andere evenementen.

Life sounds better with Music.

Roken

Roken is verboden in de Autotron. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wil je roken, dan kun je naar de speciaal daarvoor aangelegde rookruimte.

Er worden geen sigaretten verkocht tijdens Shockerz.

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig tijdens Shockerz. De locatie hiervan staat duidelijk aangegeven. Daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het evenement. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol genuttigd heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Zij zullen ervoor zorgen dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk geholpen wordt.

Sanitair

Er zijn voldoende gratis toiletten en kraantjes om je handen te wassen aanwezig op het evenement. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig.

Merchandise

Er is een merchandise stand aanwezig tijdens Shockerz. Hier kun je onder andere waaiers, t-shirts, gehoorbescherming en kauwgom kopen.

Reglement

Drugs & wapens

Op Shockerz geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Vloeistoffen

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak etc.)

Medicijnen

Wanneer je medicijnen gebruikt en je deze wilt meenemen, vergeet dan niet je doktersverklaring! Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Foto's & video's

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens Shockerz. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven. Selfie-sticks zijn niet toegestaan tijdens Shockerz.

Promotie

Promotie is verboden op en rondom het terrein van Shockerz. Hier zal dan ook streng op gecontroleerd worden. Voor advertentiemogelijkheden kun je contact opnemen met Dance Promo of de organisatie.

Lost & found

Verloren

Tijdens en na Shockerz verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Ben je je paspoort, ID-kaart, rijbewijs, telefoons, sleutels of andere zaken kwijt? Ga dan langs de kluisjesverhuur of neem contact op met de organisatie.

Gevonden

Iets gevonden? Fantastisch dat personen zoals jij nog altijd bestaan. Tijdens Shockerz kun je gevonden voorwerpen afleveren bij de kluisjesverhuur. Die zorgen ervoor dat het voorwerp zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terecht zal komen.

Pers

Persaccreditatie

Voor persaanvragen kun je contact opnemen via het contactformulier. Websites / bedrijven / hobbyisten die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen.