Bus

Busreizen Nederland

Onbezorgd met de bus naar Shockerz 2019? Onze travel partner Party-Vervoer biedt, met meer dan 350 opstapplaatsen door heel Nederland, voldoende mogelijkheid om vanuit het hele land af te kunnen reizen naar het Autotron in Den Bosch.

Kijk voor meer informatie op de website van Party-Vervoer.

Busreizen overige landen

Eigen bus aanmelden

Ben je van plan om zelf een busreis te organiseren naar Shockerz 2019? Dat is mogelijk. Hiervoor sturen we je graag door naar de contactpagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is de busmaatschappij, het aantal personen, de aankomsttijd en of de bus tijdens het event zal blijven staan.

Openbaar vervoer

Trein

Er rijden verschillende treinen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier vertrekken er aan de VOORKANT van het station verschillende pendelbussen naar het Autotron. Bekijk voorafgaand aan het evenement goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier rekening mee!

Pendelbus

Kom je met het openbaar vervoer naar Shockerz 2019? Er rijdt een speciale pendeldienst die je van en naar het evenement brengt. De pendelbussen vertrekken vanaf de VOORKANT van het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. De kosten zijn € 10 voor een retourticket en € 5 voor een enkele reis.

De bussen rijden elke 20 minuten van het station naar Shockerz tussen 13:00 – 16:00 en van het evenement naar het station van 22:00 – 01:40.

 

 

 

Parkeren

Routebeschrijving

Shockerz 2019 wordt gehouden bij het Autotron in ‘s-Hertogenbosch. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen. Vanaf de A2 arriveer je binnen enkele minuten bij het evenement.

Parkeertickets

Parkeertickets voor Shockerz kosten €10 via onze Ticketshop of €15 tijdens het event. Zorg dus dat je van tevoren online een parkeerticket koopt.

Kiss & ride

Tijdens Shockerz is er speciale kiss & ride terrein om mensen af te zetten. Volg hiervoor de kiss & ride borden.

Taxi

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens Shockerz 2019. Deze staan aan de straat voor de locatie Autotron. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen aan te houden.